Rekordtall for kursaktiviteten i LHL

En eldre kvinne og tre eldre menn som smiler og gjør bevegelser med kroppen.

Aldri før har det vært så stor kursaktivitet i LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) som i 2019. Til sammen er det gjennomført 55 457 kurstimer i 2019 - og det er ny rekord i organisasjonen!

- I LHLs administrasjon drømte vi i flere år om at LHL skulle nå 50 000 studietimer. Da LHL klarte det med 50 366 timer i 2017 trodde vi dette var nær toppen av hva som var mulig å få til. Derfor kom nedgangen til 47 854 timer i 2018 ikke som en overraskelse med tanke på hyppige endringer i regelverk som gjorde driften av studievirksomhet mer utfordrende, sier organisasjonsrådgiver Ragnhild Rørvik. Hun legger til at det derfor er ekstra gledelig at LHL i 2019 har fått noen helt utrolige time- og kurstall.

- Det er ikke bare langt over våre forventninger, men også langt over våre villeste drømmer om hva som var mulig å få til, jubler hun.

Over 2000 kurs

Det rekordhøye timetallet er fordelt over 2152 kurs. Offentlige tilskudd, blant annet støtte formidlet fra Studieforbundet Funkis, kursavgifter og egne lagsmidler har gjort dette mulig.

Nær 80 prosent av kursene er knyttet til trimgrupper, så LHL gjør Norge både sprekere og klokere, pluss bidrar til at tusenvis av mennesker får bedre liv.

Studieforbundet Funkis gratulerer LHL med tidenes kursinnsats!

Les mer på LHL sine hjemmesider

Foto hentet fra Facebook.