Helsereiser og Reuma-Sol

Bilde av Reuma-Sol med basseng og eget helsehus.

Helsereiser er en ideell reisearrangør som skreddersyr og tilrettelegger ferie- og behandlingsreiser til mange flotte reisemål rundt omkring i verden. Formålet er å tilby opplevelsesrike reiser sammen med god og profesjonell helsebehandling. En viktig del av Helsereiser er destinasjonen. Deres flaggskip er behandlingssenteret Reuma-Sol ved Alicante på Costa Blanca-kysten i Spania, og er universelt utformet med god tilgjengelighet.

Behandlingssenter i varme og trygge omgivelser

Reuma-Sol Wellness Hotel og Apartments på Costa Blanca-kysten er heleid av Norsk Revmatikerforbund og tilbyr helsehus med døgnåpen resepsjon, treningssal med organiserte treningsaktiviteter, oppvarmet innendørsbasseng til 34 grader og sykepleietjeneste. Her finnes også kurs- og konferanserom, i tillegg til at helsehuset har en stor fysioterapiavdeling med en profesjonell stab av fysioterapeuter med offentlig godkjenning.

Alle organisasjoner som er medlemmer av Studieforbundet Funkis, enten det gjelder kurs i organisasjonsutvikling for tillitsvalgte eller medlemspleie, har rett til å søke om økonomisk støtte til kursvirksomhet og voksenopplæring. Reuma-Sol tilbyr også Norsk Revmatikerforbund sine medlemmer gunstige rabatter og tilbud på slike turer og har også som formål å bidra til velgjørende behandlinger i varme og trygge omgivelser. I femten år har lokallagene til Norsk Revmatikerforbund (NRF) arrangert gruppereiser fra sine distrikter til ferie- og behandlingssenteret Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania. Turene blir mer og mer populære, og stadig flere lokallag arrangerer sine egne turer. Her kombineres hyggelig sosialt samvær med velgjørende behandling i et godt og varmt klima.

På hjemmesiden til Helsereiser kan du lese mer om reisemålene og programmene. Her henvises dere til kurs og konferanser på Reuma-Sol.

Helsereiser tar hånd om alt det praktiske ved reisen, slik at du og din organisasjon kan konsentrere dere om det faglige innholdet. Spesialtilbud på kurs og konferanse i Reuma Sol finner du i vedlagte dokument nederst på siden.

Helsereiser eies av:

  •  Norsk Revmatikerforbund (NRF)
  •  Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF)
  • Psoriasis- og eksemforbundet (PEF)
  • Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO).

 

Dokument: 

Anbefal artikkel på facebook