Kurs for kursholdere i Trondheim

En gruppe mennesker sitter ved noen bord i et rom.

Den første helgen i september var satt av til Kursholder-kurs for en del av Funkis sine fylkesrepresentanter. Emnet var det elektroniske søknadssystemet vårt, KursAdmin. Forutsetningen for deltakelse var god kjennskap til KursAdmin og at de som kom hadde brukt systemet i løpet av det siste året.

 

Godt oppmøte og flotte omgivelser

16 fylkesrepresentanter fra Finnmark, Troms, Nordland, Nord- og Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Hordaland og Agder hadde meldt seg på. Vi hadde intense dager med mye utveksling av erfaringer, og diskusjoner om metodikk og feil som ofte blir begått.

Funkis sentralt i godt samarbeid med Lisbeth Nygård, Funkis Sør-Trøndelag, sto som ansvarlig for arrangementet. Clarion Hotel Og Congress på Brattørkaia fungerte godt som kurssted, og når været i tillegg var av beste sort, kunne de ytre rammene ikke være stort bedre.

En svipp innom Rockheim

Etter kursslutt på lørdag var det lagt inn et besøk på Rockheim, museum for norsk pop og rock. Det var en herlig «musikalsk reise» tilbake i tid for oss godt voksne – kan anbefales.

En gruppe mennesker står foran et inngangsparti hvor det står Rockheim over døra.

Søndagens oppsummering viste at deltakerne følte seg bedre rustet til selv å være kursholdere i KursAdmin og vi i Funkis håper på å se resultater av dette i fremtiden.

Takk for en fin helg, med glede, latter og gode historier. Takk også for nyttige tips til vårt arbeid videre i Funkis og lykke til med kurs.

Tekst og foto: Tove Eriksen