Hils på Tamar!

Kvinne som smiler til kamera.
Tamar Loria er vår nye kollega i Funkis. Hun overtar jobben som rådgiver etter Tove Eriksen, som går av med AFP 30. september.
 

Tamar er 33 år og født og oppvokst i Georgia. Hun er utdannet ergoterapeut fra hjemlandet hvor hun også studerte psykologi og jobbet med kompetanseheving for barnehageansatte.

Hun kom til Norge første gang i 2008 for å ta en mastergrad i spesialpedagogikk. Her møtte hun kjærligheten, noe som førte til at hun etter hvert bosatte seg her. Hun er gift og har en liten sønn.

I løpet av de fem årene i Norge har hun rukket å gjøre mye. Vi nevner i fleng:

 

• Pedagogisk leder i Studentskipnaden i Oslo og Akershus
• Trainee i Norges Røde Kors, med ansvar for informasjon og kursdrift
• Konsulent ved Wergelandsenteret, hvor hun jobbet med dokumentanalyse og rapportering
• Konsulent ved Kommunesektorens organisasjon (KS), med internasjonale prosjekter som arbeidsoppgaver
• Førstekonsulent ved Utdanningsdirektoratet, med ansvar for barnehagesektoren
• Rådgiver i Home-Start Familiekontakten Norge, med ansvar for kurs og opplæring

Det er med andre ord en godt utdannet og faglig skolert dame som kommer inn i Funkis-familien. I tillegg er hun et meget hyggelig og behagelig menneske, som vi tror de fleste av dere vil sette stor pris på og ha god nytte av.
Og Tamar gleder seg også til å starte i jobben:
- Funkis er et arbeidssted hvor jeg kan få mulighet for å bidra med min erfaring, og samtidig få utfordrende arbeidsdager. Det er viktig for meg å møte hyggelige og faglig dyktige kolleger, og det inntrykket fikk jeg absolutt fra første møte med Funkis. Jeg gleder meg til å bli del av Funkis-teamet.  

Og vi på vår side lover at vi skal gjøre vårt beste for at Tamar skal komme trygt og godt inn i arbeidsoppgavene, og bli en del av vårt etter hvert så mangfoldige fellesskap.