Siste samling i prosjektet "Møteplassen"

Flere mennesker sitter sammen i et stort rom. En person står oppreist.

I 2015 fikk Funkis midler fra Extrastiftelsen til "Møteplassen". Målet for prosjektet er:
Utvikle enkelt, strategisk verktøy for å styrke kompetanse og kunnskap hos nye studieledere, og bygge nettverk for studieansvarlige i egen organisasjon og på tvers av organisasjoner lokalt og/eller i regioner.
 

 

Mental Helse, Mental Helse Ungdom og Diabetesforbundet har vært med oss hele veien i prosjektet og dette samarbeidet har absolutt gitt ønskede resultat, både for Funkis sentralt og for organisasjonene.

Helgen 19. – 21.5.2017 hadde vi vår siste samling på Konferansehotellet Soria Moria i Holmenkollen, en flott ramme for avslutningen. Oppsummeringen av samarbeidet viste at i alle tre organisasjonene har det foregått en endring av fokus på kursaktivitet sentralt og lokalt.

  • Mental Helse Ungdom har doblet sin kursaktivitet.
  • Diabetesforbundet har nådd sitt mål med god margin: 78.5 prosent økning i antall kurstimer.
  • Mental Helse har utviklet et nytt organisasjonskurs og har hatt opplæring av kursholdere til disse kursene. Fylkene arrangerer nå organisasjonskurs. Medlemmene liker å gå på kurs og aktiviteten er på vei oppover.

Funkis sentralt avslutter prosjektet innen utgangen av 2017 og takker deltakerne fra Mental Helse, Mental Helse Ungdom og Diabetesforbundet varmt for inspirerende og viktig samarbeid. Det har vært en glede å jobbe med dere fra første møte og innspill fra dere har vært avgjørende i prosessen.

Flere mennesker står sammen, noen sitter på huk, utendørs og smiler til fotografen.

Takk og lykke til videre med egen satsing!

Tekst: Tove Eriksen

Foto: Jørn Rosland

Anbefal artikkel på facebook