Samling i Rogaland for Møteplassen

Strand, hav og himmel med mørke skyer.

For andre gang på rad hadde Funkis i Rogaland, ved Randi Kluge Vatne, invitert til kurs på Bryne Kro og Hotell. 14 lokallag fra 6 ulike organisasjoner, til sammen 24 deltakere, utgjorde gruppa som møttes fra 14. til 16. oktober.

 

Kurset som er en del av prosjektet «Møteplassen», støttet av Extrastiftelsen, handlet om studiearbeid generelt og elektroniske rutiner. En del av kurset var også viet søknad om midler fra fylket.

Viktig med møteplasser

Det var en veldig positiv og innsatsvillig gjeng som jobbet seg gjennom KursAdmin steg for steg. Samtalene i løpet av helgen var inspirerende både for deltakere og kursholdere.

Disse møtene med studieledere og andre frivillige er viktige og nyttige. Randi Kluge Vatne hadde gjort godt arbeid før vi kom og var en ressurs under hele kurset, både når det gjaldt det praktiske i forhold til møterom og hotellet ellers, og også som en erfaren og aktiv medhjelper i arbeidsøktene våre.

Alle deltakerne gjorde framskritt og ga synlige resultater i løpet av helgen.

Vi takker for en fin helg på vakre Jæren, og ser fram til økt studieaktivitet i Rogaland. Lykke til videre med det gode arbeidet.

Tekst og foto: Tove Eriksen

Anbefal artikkel på facebook