Rekordoppslutning på Studieforum

Harald Stokkeland. Foto: Funkis
Harald Clausen og Harald Stokkeland. Foto: Funkis

Nærmere et 50-talls  Funkis-venner  møtte opp på Studieforum 5. mars. Det er rekordoppslutning fram til nå! Spesielt hyggelig var det å se flere nye ansikter. Vi fikk presentert svært gode tall for 2012, våre forholdsvis nye og universelt utformete nettsider, litt om nettkurssatsingen framover og ikke minst hovedattraksjonen:  Duoen Harald Stokkeland og Jakki Moore, som ga oss en innføring i hvordan vi kan lede møter på en mye bedre måte.
 

Dette var ikke en ren forelesning, men heller et interaktivt lynkurs i møteledelse, hvor vi som deltakere i salen skulle bidra selv. Vi fikk brette spålapp og lære å knytte slips. Kunsten til Jakki kunne beskues på veggen og inngikk som en del av det gode møtet. Den mest krevende og kanskje mest lærerike bolken kom til slutt: Alle i gruppene fikk prøvd ut hvordan det er å skulle forsøke å dele noe, og bli møtt av henholdsvis gode, dårlige og onde lyttere. For mange ble det en følelsesmessig opplevelse!

Litt om foredragsholderne: Harald Stokkeland er utdannet statsviter og har videre tverrfaglig førsteamanuensiskompetanse med generell ledelse og organisasjonsfag som hovedinnslag. Han har erfaring fra høgskolesystemet, Verdens helseorganisasjon og norsk sentral, offentlig forvaltning. Stokkeland har drevet konsulentfirmaet Stokkeland International Consulting Ltd. (SIC-AS) siden 1994, sammen med kona Jakki Moore fra 2001. Hun er kunstner og utdannet antropolog.

Vil du ha boka "Mye bedre møter", kan du få kjøpt den til redusert pris via Funkis. Ta kontakt på fs@funkis.no.

Neste Studieforum er 5. november. Vi satser på færre samlinger framover, men ønsker til gjengjeld å heve kvaliteten på forumet vårt.

Dokument: