Kurs

Image: 

Vellykket kurs i Motivasjon og organisasjon

Stort engasjement, gode spørsmål og innspill noterte vi oss underveis på kurs i motivasjon og organisasjon helgen 7.-8. mars.på Rica Seilet i Molde. 

Ulrik Opdahl tok føriingen med tema "Motivajon til styrearbeid" etter at leder Annlaug Stavik hadde ønsket velkommen. Han tok utgangspunkt i motivasjon til livslang verdifull læring.

Deretter fikk vi er godt eksempel på hvordan komme i gang med studieaktvitet av studieleder Anna Margrethe Drægebø Moe. Hun fortalte hvordan dette arbeidet har utviklet seg, motivert til stadig nye aktiviteter og økt engasjementet for hennes lokallag av Mental Helse i Stordal.

Neste dag startet med fokus på frivillighet, og betydningen av frivillighet ved netleder Steinar Waksvik, før Annlaug tok for seg regelverket knyttet til voksenopplæring. Med god  og telefonisk bistand fra Jørn i Funkis sentralt, kunne Anna Margrethe og Sølvi deretter ha en gjennomgang av registrering av studieaktivitet i KursAdmin. Deltakerne hadde med seg egen pc, og Anna Margrethe loset dem gjennom innlogging i testplattformen til KursAdmin, fant seg kurs og registrerte etter hvert som kurset skred fram.

Som siste post på programmet gjennomgikk Sølvi de forskjellige styreverv i styret, oppgaver, ansvar og samhandlingen i et team. Gjør hverandre gode!

Poitive og konstruktive tilbakemeldinger i evalueringen avslutningen, satte punktum for en helg med stor og aktiv deltakelse.